Carla

over mij

Hi, mijn naam is Carla van de Guchte en als secure base coach begeleid ik jou om je eigen pad te volgen, zodat je ontdekt wat jij nodig hebt voor een duurzame gezondheid.

Wat betekent gezondheid? Wanneer ben je gezond? Ik heb meer dan 35 jaar in de gezondheidszorg gewerkt en deze vraag vaak gesteld. En ik stel ‘m nog. Want gezondheid betekent voor iedereen wat anders.

Het heeft te maken met jouw levenspad, ervaringen en omstandigheden, maar vaak ligt de focus op de klachten waar jij nu last van hebt. Op deze manier bestrijd je de symptomen, waardoor jij je even beter voelt, maar op lange termijn kan deze aanpak onvoldoende zijn. Dit komt doordat de onderliggende oorzaak niet wordt aangepakt en dit kan leiden tot terugkerende klachten en uitdagingen.

Het nieuwe normaal

Omdat jij in een vicieuze cirkel bent beland van je niet goed voelen en symptoombestrijding, kun je bepaalde klachten en ongemakken heel normaal vinden. Een opgejaagd gevoel, slechte huid, ongelukkig gevoel, hoofdpijn, buikpijn, futloos gevoel, niet lekker in je vel zitten … misschien denk je dat het bij het leven hoort, dat dacht ik ook, maar dat is niet zo. Het is niet normaal om je zo te voelen en daarom help ik jou graag!

Met secure base coaching help ik je vanuit de Care to Dare-gedachte. Ik zorg voor een veilige en vertrouwde basis, zodat jij de ruimte voelt om open en eerlijk naar jouw levenspad en leven te kijken. Daarnaast moedig ik je aan om uit je comfortzone te stappen en motiveer ik je om jezelf uit te dagen en keuzes te maken die passen bij het leven dat je wilt leiden. Van wat ervaar je nu tot aan hoe wil jij je voelen?

Gezondheid is al 35 jaar mijn kompas

Mijn uitgebreide ervaring in de zorg heeft mij geleerd dat de sleutel tot een betere toekomst ligt in het actief behouden van je gezondheid, in plaats van alleen maar te reageren wanneer er al iets mis is. Mijn carrière, van verpleegkunde tot het ontwikkelen van strategische projecten, laat zien dat ik altijd op zoek ben geweest naar een holistische benadering van gezondheidszorg.

Patiënten hebben mij laten zien dat gezondheid niet alleen draait om het niet ziek zijn; het gaat ook om het ontwikkelen van veerkracht, het vasthouden aan je eigen identiteit en het tonen van leiderschap. Het vinden van evenwicht tussen je eigen identiteit en de verwachtingen van anderen is niet altijd eenvoudig, vooral wanneer het leven uitdagend is.

Mijn eigen zoektocht heeft geleid tot The Spiral Experience: coaching gericht op verbinding, blijvende verandering en persoonlijke groei, waarbij jouw verhaal altijd centraal staat.

Wat heb jij nodig voor een duurzame gezondheid?

Heb je je ooit afgevraagd waarom je je momenteel niet zo energiek voelt? Wat ontbreekt er in jouw leven? Tegen welke uitdagingen loop je aan? En belangrijker nog, waar wil je naartoe op jouw reis naar gezondheidsleiderschap?

Ik help je graag om tot de kern te komen, zodat jij je eigen pad kunt volgen en vol vertrouwen de regie over je eigen gezondheid en welzijn kunt nemen.

Neem vrijblijvend contact op
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google